(Українська) “Зелена Сцена” – унікальний продукт Чернігівщини

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

В п’ятницю, 6 вересня, в Чернігові відбулася вже традиційна церемонія нагородження найкращих підприємців Чернігівщини. Шостий рік поспіль Чернігівська регіональна торгово-промислова палата організовує… ні, не конкурс – а зустріч людей, які своєю енергією рухають не лише власний бізнес, але й місто, суспільство в цілому.

Як зауважують організатори конкурсу, обмежень для участі немає: тут і великі компанії з великими колективами, і сімейний бізнес, команди з досвідом роботи у кілька десятиліть і новачки, які роблять перші кроки.

– Ми обираємо такі підприємства, які є зразком для інших, які знаходять нетривіальні, нестандартні шляхи для розвитку, застосовують інновації. Тим самим мі підтримуємо потенціал, щоб цим надихнулися інші, – каже президент ЧРТПП Костянтин Іванов.

Всього номінацій було сім, і нам приємно відзначити, що у номінації “Унікальний продукт Чернігівщини” перемогу здобув наш проект – творчий простір «Зелена Сцена». За роки існування проекту наша команда дійсно стала ефективним і злагоденим механізмом, а сама “Зелена Сцена” дійсно стала унікальною фестивальною візитівкої міста і цілого регіону.

Пишаємось командою та дякуємо за довіру!