ЛІТЕРА-новий сезон.

5 червня відбувся початок нового, другого сезону відкритих читань фестивалю «ЛІТЕРА». Головною зміною цього сезону є місце розташування.  Як і минулого року, нова локація вирізняється посеред усіх інших своєю енергетикою, але стає зручнішою та доступнішою для чернігівців та гостей міста.

Також змінився й день проведення відкритих читань. Відтепер вони відбуватимуться кожної неділі протягом трьох літніх місяців.

Вал, зелена галявина навпроти першої гармати, гості збираються в очікуванні виступу одного з найвідоміших сучасних українських поетів – Дмитра Лазуткіна з презентацією нової збірки «Червона Книга». Люди, що проходять повз, з цікавістю зупиняються, слухають, спілкуються, п’ють каву.

 

У новому сезоні ми плануємо порадувати поціновувачів мистецтва слова, запрошуючи до Чернігова відомих особистостей в сучасному літературному житті країни. Наприклад, Таня-Марія Литвинюк, котра була нашим гостем між сезонами, завітає до нас 19 червня з цілими великим проектом «Козирні дами» у якому зібралася когорта цікавих та гучних імен. Окрім того, чекаємо на ще один літературно-музичний проект в липні – «Ритми і рими».

Тож приходьте слухати й читати щонеділі о 18:00.