(Українська) Натхнення на #НатхненняFest

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

26 березня в Чернігові, у культурно-діловому центрі  “СВІТОГЛЯД  відбувся другий Фестиваль креативності та інновацій НатхненняFest.  Організатором заходу виступила  Академія креативності ЧІКС (Чернігівські ініціативні креативні студенти).
Протягом усього дня можна було почути виступи, майстер-класи, воркшопи від 12  найкращих тренерів з усієї України. Тематично фестиваль був поділений на три
напрямки:
–освітній (педагогіка, психологія, інновації в освіті);
–соціальний (проектний менеджмент, комунікації, фасилітація розвитку міста);
–бізнес (соціальне підприємництво, психологія бізнесу);

 
Керівник ГО «ЧЕ СТУДІЯ» Олександра Федоренко теж виступила у ролі спікера-експерта. Мова йшла про те, як зароджувались мистецько-культурні проекти «Зелена Сцена» та «Сhernihiv Jazz Open». Що саме з цього вийшло та які нові проекти з’явились з цих двох великих. Перспектива культурного розвитку міста, пошук підтримки, друзів та партнерів і таке інше. Дискуссія вийшла жвавою, було багато цікавих питань та обмін досвідом.