(Українська) Мала міська сцена.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

blog_00000517

Завершився монтаж малої міської сцени в центрі Чернігова, на алеї Героїв. Саме там, де команда ГО «ЧЕ СТУДІЯ» вже вшосте провела фестивальний сезон «Зеленої Сцени». Наш фестиваль конче потребував такої сцени, адже, навіть у цьому сезоні, із-за несприятливої погоди нам довелось скасувати цілу низьку заходів, і  ми доклали цілий ряд зусиль,аби питання про влаштування такої сцени зрушилось з місця.

blog_00000522

Сцена побудована на бюджетні гроші, і це дуже важливий крок для розвитку та  зміни публічного простору у центрі міста, адже така сцена стане потужним магнітом для всіх, хто може й хоче реалізувати свій творчий потенціал. До процесу реалізації цього проекту активно долучилися й члени команди «ЧЕ СТУДІЯ», а сама конструкція виготовлена на базі Чернігівського технологічного університету. В процесі  виготовлення проекту було внесено чимало коректив, що не завжди покращували зовнішній вигляд конструкції, але це непоганий компромісний варіант. Тепер у фестиваля «Зелена Сцена» є дах, новий сезон-з новою сценою!

blog_00000518