(Українська) Трохи спогадів про 2019 рік у нашій діяльності

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Перед початком нового сезону, варто згадати минулий.
2019-й став восьмим роком існування Зеленої Сцени у Чернігові. Десятками обчислюються виступи виконавців, виставки митців, відкриті кінопокази просто неба, літературні читання, дискусійні майданчики, активності для дітей. Творчий простір об’єднав кращі ідеї, а потужний позитивний зворотній зв’язок показав їхню значимість для чернігівців.
У 2019 році творчий проект Зелена Сцена відбувся за підтримки Українського культурного фонду та Посольства США в Україні, що значно розширили можливості організатрів: чернігівці та гості побачили не лише колективи з Чернігова, Київа, а також Львова та США.
З кожним роком команда організаторів намагається удосконалити фестиваль, провести його ще краще та вчергове здивувати чернігівців. Новий дизайн, нові сувеніри, нові цікаві ролики уже побачили світ.
Зелена Сцена проводилася у форматі великих триденних фестивалів: у середині кожного місяця з травня по вересень включно. Кожен фестиваль відбувався протягом п’ятниці, суботи та неділі. Такого формату команда вирішила дотримуватись й нового сезону 2020 року, що традиційно стартуватиме в травні.