(Українська) ЛІТЕРА-новий сезон.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

5 червня відбувся початок нового, другого сезону відкритих читань фестивалю «ЛІТЕРА». Головною зміною цього сезону є місце розташування.  Як і минулого року, нова локація вирізняється посеред усіх інших своєю енергетикою, але стає зручнішою та доступнішою для чернігівців та гостей міста.

Також змінився й день проведення відкритих читань. Відтепер вони відбуватимуться кожної неділі протягом трьох літніх місяців.

Вал, зелена галявина навпроти першої гармати, гості збираються в очікуванні виступу одного з найвідоміших сучасних українських поетів – Дмитра Лазуткіна з презентацією нової збірки «Червона Книга». Люди, що проходять повз, з цікавістю зупиняються, слухають, спілкуються, п’ють каву.

 

У новому сезоні ми плануємо порадувати поціновувачів мистецтва слова, запрошуючи до Чернігова відомих особистостей в сучасному літературному житті країни. Наприклад, Таня-Марія Литвинюк, котра була нашим гостем між сезонами, завітає до нас 19 червня з цілими великим проектом «Козирні дами» у якому зібралася когорта цікавих та гучних імен. Окрім того, чекаємо на ще один літературно-музичний проект в липні – «Ритми і рими».

Тож приходьте слухати й читати щонеділі о 18:00.