Трохи спогадів про 2019 рік у нашій діяльності

Перед початком нового сезону, варто згадати минулий.
2019-й став восьмим роком існування Зеленої Сцени у Чернігові. Десятками обчислюються виступи виконавців, виставки митців, відкриті кінопокази просто неба, літературні читання, дискусійні майданчики, активності для дітей. Творчий простір об’єднав кращі ідеї, а потужний позитивний зворотній зв’язок показав їхню значимість для чернігівців.
У 2019 році творчий проект Зелена Сцена відбувся за підтримки Українського культурного фонду та Посольства США в Україні, що значно розширили можливості організатрів: чернігівці та гості побачили не лише колективи з Чернігова, Київа, а також Львова та США.
З кожним роком команда організаторів намагається удосконалити фестиваль, провести його ще краще та вчергове здивувати чернігівців. Новий дизайн, нові сувеніри, нові цікаві ролики уже побачили світ.
Зелена Сцена проводилася у форматі великих триденних фестивалів: у середині кожного місяця з травня по вересень включно. Кожен фестиваль відбувався протягом п’ятниці, суботи та неділі. Такого формату команда вирішила дотримуватись й нового сезону 2020 року, що традиційно стартуватиме в травні.