Обмін досвідом в Чернігові та Сновську.

Насичиним виявився week-end  для ГО “ЧЕ СТУДІЯ».  Голова громадського об’єднання Федоренко Олександра у  п’ятницю 17 березня стала учасником міжнародної  конференції  «Міжсекторне партнерство у розвитку прикордонних територій: європейський досвід для України та Білорусі».

Учасники знайомились з досвідом  міжсекторного партнерства країн Вишеградської четвірки. Були представлені неймовірно цікаві кейси від Маркіяна Желяка (Польща), Шандора Кьолеша (Угорщина), Павла Бранди (Чехія). Своїм досвідом ділилися партнери з Білорусі про співробітництво ГО та влади на місцях. Були панельні дискусії, нові знайомства та тепла атмосфера.

Наступного дня, 18 березня відбулась  VІ зустріч громадських активістів півночі Чернігівщини у Сновську. Чернігів був представлений проектом від ГО ЧЕ СТУДІЯ «Зелена Сцена» та еко-проектом Let’s do it, Ukraine, від куратора Вікторії Богдан. Олександра Федоренко поділилась успішним досвідом реалізації проекту, який у 2017 році розпочне свій сьомий сезон. Дискусія була цікавою, жвавою, адже схожого проекту в Чернігівському регіоні не існує.

Зараз вся команда ГО «ЧЕ СТУДІЯ» розпочала активну підготовку до нового сезону Зеленої Сцени, йде планування основних подій, нових локацій та ініціатив.